Lisäinfo Suomeksi

Pyöräilyparatiisimaat Saksa ja Itävaltaostalpen_panoramatour_16

Saksalla ja Itävallalla on maailman tihein retkipyörätieverkosto. Valikoimaan kuuluu yli 40.000 km merkittyjä pyöräteitä.
Parasta on, että ohjelmistossamme olevat pyöräretket ovat suurimmalta osalta autoista täysin vapailla reiteillä! Kuvittele, että teet pyöräretken Lahdesta Päijänteen ympäri. Matkaa kertyy noin 330 km. Koska erillisiä pyöräteitä ei ole, joudut ajamaan koko matkan autoteillä. Kuten olet varmaan usein todennut, monet autoilijat eivät ota pyöräilijöitä juurikaan huomioon liikenteessä. Tällainen pöyrämatka ei ole erityisen miellyttävä.
Kuvittele nyt, että teet pyörämatkan Saksassa, esimerkiksi „Bavarian Beer Tour“ Nürnbergistä Regensburgin ja Ambergin kaupunkien kautta takaisin Nürnbergiin. Lenkki on noin 330 km pitkä ja ajat lähes koko matkan autoista vapailla retkipyöräteillä – yksinkertaisesti mahtavaa. Mikä omassa maassasi ei ole vielä kuviteltavissa on täällä Itävallassa ja Saksassa jo arkipäivää. Pyöräilymatkat ovat vuosi vuodelta yhä suositumpia. Ei ihme, sillä pyörämatka on yksi parhaimmista ja intensiivisimmistä tavoista matkustaa.

radlparadies_1 radlparadies_5 radlparadies_6 radlparadies_3 radlparadies_4     

matkustaminen / Fly and Bike / ilmainen olut / majapaikatsää  / kieli  / erikoistarjous

 

Matkustaminen
Vuonna 2013 suomalaiset tekivät ulkomaille 1,8 miljoonaa erilaista vapaa-ajanmatkaa. Kasvua oli 17 % vuodesta 2012. Nämä luvut eivät kerro, kuinka tyytyväisiä lomalaiset olivat matkoihinsa. Eri lähteiden perusteella tiedämme, että noin puolet kaikista lomamatkailijoista ei palaa levänneenä ja tyytyväisenä kotiin. Syitä on monia.
Yksi tärkeimmistä on valmismatkayhtiöiden harjoittama massaturismi. Valitettavasti lomamatkailijat valitsevat tällaisen matkan etupäässä halpojen hintojen vuoksi. Oma vika siis, jos palaa pettyneenä lomalta. Se on meidän mielipiteemme Kaikilla asioilla on arvonsa. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että pöyrämatkasi ei pääty pettymykseen.
Me haluamme ennen kaikkea, että olet tyytyväinen lomaasi ja haluat suositella sitä muillekin.

reisen_1 reisen_2 reisen_3 reisen_4 reisen_suomi

Fly and Bike
München on ihanteellinen lähtöpiste pyöräretkellesi, sillä se on helppo saavuttaa lentokoneella – Helsingistä vain neljän tunnin matkan päässä. Lukuisat lentoyhtiöt tarjoavat edullisia lentoja Müncheniin, jopa alle 200 Euron edestakaisin.
Münchenin kansainväliseltä lentokentältä voit ajaa 45 minuutissa nykyaikaisella paikallisjunalla suoraan Münchenin keskustaan. Juna-asemalla on pyörävuokraamomme, jossa varattu pyöräsi odottaa valmiina, pyörälaukut ja ohjaustankolaukku mukaanlukien. Heti sen jälkeen kun olet pakannut tavarasi pyörälaukkuihin, voit aloittaa pyörälomasi.
Loput matkatavarasi voi jättää meille säilytykseen. Meillä on Münchenissä seuraavanlaisia pyöriä vuokrattavana:
8-vaihteinen kaupunkipyörä (citybike), 24-vaihteinen retkipyörä (trekkingbike), 24-vaihteinen maastopyörä (Montainbike), ja 8-vaihteinen sähköpyörä (E-bike).
Lisäksi voit vuokrata kaksi 40 litran pyörälaukkua ja yhden 5 litran ohjaustankolaukun.

flyandbike_1 flyandbike_2 flyandbike_3

Ilmainen olut
Olut on Baijerissa ikivanha perinne. Noin 700 panimoa tuottaa yksin Baijerin osavaltiossa sen asukkaille juomaa, joka on puhtain juoma heti veden jälkeen. Tällainen perinne on Suomessa melko tuntematon. Ei hätää, täällä ei silti juopotella enempää kuin Suomessa. Ero on siinä, että olut on niin täällä kuin Itävallassakin tärkeä peruselintarvike.
Toinen ero on, että olut on täällä huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Alhaisempi hintataso koskee muitakin elintarvikkeita sekä ravintolahintoja.
Me emme tietenkään halua, että olet kärsit pyörämatkallasi janosta. Sen vuoksi pyöräretkiemme hintaan kuuluu tietty määrä juomalahjakortteja. Yksi lahjakortti sisältää puoli litraa virvoitusjuomia tai olutta (max 5,5% alkoholia). Voit lunastaa juomalahjakortin majapaikoissa.
Olut maistuu täällä paljon paremmalta, koska olutlaki kieltää kemiallisten lisäaineiden käytön. Vuodesta 1516 lähtien oluen valmistuksessa on käytetty vain humalaa, vettä ja mallasta. Muuten, jo useampien vuosien ajan on valmistettu hyviä alkoholittomia oluita, jotka vaikuttavat isotoonisesti.

bier_1  bier_3  bier_4  bier_5

Majapaikat ja ylläpito
Me tarjoamme matkaluokasta riippuen hyvälaatuisia huoneita yksityisissä majapaikoissa, majataloissa (Gasthof) tai hotelleissa.
Me käymme henkilökohtaisesti ja säännöllisesti testaamassa kaikki tarjoamamme majoituskohteet.
Hyvälaatuinen ja runsas aamupala pyörämatkailijoille kuuluu tietysti ohjelmaan, samoin kuin henkilökohtaisten toiveiden mukainen lounaspaketti.

unterkunft_1 unterkunft_2 unterkunft_3 unterkunft_4 unterkunft__5 Schloss_Neuschwanstein_Urheber_ThomasWolf, wwwfoto-tw.de

Sää / matkan ajankohta
Kesä Saksassa ja Itävallassa (alle 700 metriä) kestää huomattavasti pidempään kuin Suomessa.
Jos kärsit huhtikuussa pölyisistä teistä tai järvien paksusta jäästä, on hyvä tietää, että täällä on silloin jo kesä alkamassa ja lämpötila on 12 ja 23 asteen välillä.
Touko- ja kesäkuu ovat ihanteellisia lomakuukausia. Lämpötila vaihtelee 20-30 asteeseen. Heinä- ja elokuu ovat suosituinta matkailuaikaa, sillä silloin alkaa varsinainen kesä.
Syyskuu tarjoaa nautiskelijoille lämpötiloja 17 ja 28 asteen välillä.
Myös lokakuu on vielä miellyttävä matkailukuukausi, jolloin lämpötila vaihtelee 15 ja 25 asteen välillä.
Marras- ja joulukuussa syksy on saapunut ja vain karaistuneimmat pyöräilijät ovat silloin liikkeellä. Tammikuusta maaliskuuhun talvi pitää luontoa ja ihmisiä otteessaan, lämpötila vaihtelee muutamista lämpöasteista pakkaslukemiin – ja pyöräretkeilijat unelmoivat lähestyvästä kesästä.

wetter_1 wetter_2 wetter_3 frühling_1 wetter-herbst_2

Kieli
Et puhu ollenkaan saksaa? Meidän on vaikea uskoa sitä! Osaat varmaan kuitenkin noin 10 sanaa saksaa. Matkan jälkeen sanavarastosi sisältää jo 100 saksan sanaa, ja olet sanut monia uusia ystäviä.
Sinun etusi on, että me puhumme suomea ja voimme myös matkan aikana auttaa sinua puhelimitse! Meiltä saamasi tarkat reittikuvaukset ja hyvät opasteet matkan varrella takaavat matkasi onnistumisen ja voit nauttia pyöräilystä täysin siemauksin.

sprache_1 sprache_2 sprache_3 sprache_5sprache_4

Erikoistarjous
Matkan varaus 15.3.2014 mennessä

Matkat: Munich Lake Circuit / Bavarian Beer Tour / Munich – Salzburg
Matkan ajankohta: 18.5. – 7.6. ja 22.6.-20.7.2014  Kesto: 8 päivää / 7 yötä

Matkan hinta sisältää mm. 7 yöpymistä runsaalla pyöräilijän aamupalalla, 6 lounaspakettia, 3 juomalahjakorttia, …

Hinta vain 370 € kahden hengen huoneessa

Oletko kiinnostunut?
Kirjoita viesti sähköpostiosoitteeseemme.
On ehdottoman tärkeää, että vastaat meiltä saamaasi viestiin 48 tunnin sisällä!

Jos sinua kiinnostaa aivan erilainen lomamatka kuin mitä tähän mennessä olet kokenut, älä epäröi vaan ota yhteyttä!
Klikkaa kontaktikuvaa ja lähetä meille viesti. Me odotamme ilolla postiasi!

sivun alkuun