Informasjonen for våre sykkel venner i Norge

Hei sykkel-venner i Norgegerman_panorama_unten4
Takk for at du besøker dette nettstedet. Vi vil ha deg her kort presentere to landene som er ideelle for en sykkelferie.
En informasjons forhånd. Denne teksten er ikke perfekt. Norsk er et fremmed språk uten morsmålet for oss. Om dine tips for å forbedre er vi veldig fornøyd. Klikk ovenfor på navigasjons på "Kontakt" og send oss en melding via e-post

Sykkelferie i Tyskland og Østerrike – hva er annerledes?
Tyskland og Østerrike har sluttet seg til tetteste "long-distance-sykling nettverk i verden.
Mer enn 40 000 km med godt merkede "long-distance"sykkelstier er tilgjengelige for valg. I begge land, kan du finne sykkelturer hvor du f.eks Ved 500 km ca 80 – 90% bilfrie ruter!
Hvordan kan man finne den rette sykkeltur for deg selv?
Vi er spesialister på sykkelferie i Tyskland og visse regioner i Østerrike – og hjelpe deg videre.

Planlegger du en sykkeltur i seg selv
Den gjør det meste ut av. Men merk: For daglig room søke behov du i gjennomsnitt en time per dag. I én uke, de syv (!) Timer kun for rommet søke.Finnland_radlparadies_1
Du er faktisk ikke den eneste syklist på veien. De andre syklister har samme idé som du. De er også på utkikk etter et rom.
Vårt tips: La oss gjøre det. Vi gjør det raskere og billigere for deg. En annen fordel er at vi kjenner vertshus og eierne personlig.
Pris Advantage: Vi opprettholder våre priser er rimeligere enn de mange tilbud om "klassiske Sykkel reisebyråer". Ta testen og se selv

Inidividual- og gruppereiser
Vi tilbyr deg både vel organiserte individuelle turer og gruppereiser. For grupper vil du bli servert fra en meget erfaren og vennlig (kvinne eller mann) guide. Merk: Våre gruppereiser er aldri mer enn 12 deltakere!

Egen sykkel eller leie sykler?
Reisen med egen sykkel fra Norge til Sør-Tyskland er lang og komplisert. I hvert fall hvis du ikke ankommer med fly. Vi har over 160 velholdte "trekking"-sykler å velge mellom for våre kunder i vår utleiestasjonen i München.

Vær og reisetidguidedtext_1
Sykkelturer i de regionene som vi tilbyr du kan ta fra april til oktober. Fremfor alt, vår forsommeren, april og mai, er fantastiske sykkelreisemåneder. Hvis det er fortsatt kaldt i Skandinavia og deler som er mye snø, blomst her selv blomster og enger og trærne er fulle av grønne. September og oktober er også ideelle ganger for en sykkelreisemåneder tur – særlig i fjellene i Øst-Bayern og Alpene.

Du er interessert i en sykkel tur i Tyskland eller Østerrike?
Vennligst send oss en melding: Contact
Vi ville være svært glade for å ønske deg velkommen i Tyskland eller Østerrike.

Her er noen bilder r fra våre reiseprogrammet:

bavarian_beertour3 bavarian_beertour_text3 bavarian_beertour8 bavarian_beertour10

bavarian_beertour2 german_panorama_oben3 clevercycling_germany clevercycling_chiemsee

info_korea2_clevercycling.com danube_cycletour6 CleverCycling_danube4 CleverCycling_danube8

german_panorama_classic german_panorama_unten4 guidedtext_4 ostalpen_panoramatour_18